Ingrediente:
ficatei ,cartofi ,cascaval ,sos de rosii ,verdeata ,sare ,piper ,cimbru ,dafin ,1 ou ,margarina sau unt ,1lg faina ,usturoi ,boia
Se formeaza buletele ca niste gogonele, dupa care se aseaza intr-o tava unsa, si se dau la cuptor pana se rumenesc putin. Ficateii spalati ii gatim cu sare piper, dafin, usturoi si ce mai obisnuiti sa puneti eu sunt cu condimentele, dupa ce sau facut ii asezam langa buletele in tava, facem si sosul, care il desfacem intr-o cana cu apa, se toarna intr-o craticioara, se condimenteaza si se lasa pe foc cateva minute.
Dupa ce a scazut putin, se adauga 1lg de faina si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga si acesta in tava. Totul se mai da la cuptor 20 min.
Se serveste cu muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu