16 dec. 2010

Paste cu piept de pui la cuptor

Ingrediente: paste,piept de pui,sare,piper,mozzarela,parmezan,suc de rosii,busuioc,rozmarin,usturoi
Se pun pastele la fiert cu sare si un strop de ulei de masline,dupa ce au fiert se scurg si se trec printr-un jet de apa. Pieptul de pui se taie cubulete se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline,usturoi,rozmarin si sucul de rosii cu putin busuioc,sare si piper, calim putin si luam tigaia dupa foc. Punem putina margarina intr-un vas,adaugam pastele,pieptul de pui cu sosul si deasupra mozzarela felii si parmezan,dam la cuptor.
O reteta delicioasa....realizata pentru concursul organizat de catre Diva Hair: Diverse retete pentru diverse diete.,se incadreaza foarte bine in dieta mediteraneana.
Am realizat aceasta reteta pentru ca imi place foarte mult mancarea mediteraneana,folosesc des uleiul de masline, paste,peste,pui,busuioc,rozmarin, gatesc bruschete des,pot zice ca am optat pentru un stil de viata mai sanatos cuprinzand aceste alimente si ingrediente. Mancarea mediteraneana, cuprinde mirodeniile si alimentele care nu contin foarte multe calorii,de aceea cred ca aceasta reteta se potriveste pentru un pranz copios usor de digerat.





Niciun comentariu:

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics