Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Gnocchi : 1 ou,faina, cartofi, 2 linguri parmezan, sare, piper Spălați bine cartofii. Puneți-i într-o oală cu apă rece și acoperiți oala ...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
2 comentarii:
Vaiiiiii porumb fiert...sa tot fie vreo 15 ani de cand nu am mai mancat porumb fiert...iar tatal meu il facea si copt pe jaratec cand eram copila...ce de-a amintiri mi-ai starnit...
Multumesc si o seara placuta!!!
Ce norocoasa esti ca ai gradina bunicii aproape... Noroc ca am mincat si eu in concediu, vreo trei fierti si copti pe plaja, altfel lesinam in fata calculatorului...
Trimiteți un comentariu