14 mar. 2013

Orez a la Jamie

orez, ceapa, telina,  morcov, parmezan, unt, vin, sare, piper, apa

Curatam legumele si le tocam marunt sau le dam pe razatoare, intr-o tigaie punem un cubulet de unt il lasam sa se topeasca si punem legumele sa se caleasca.

Cand legumele s-au inmuiat adaugam si orezul si il lasam amestecand prin el cc1 min. Adaugam vinul si amestecam pana acesta este absorbit.

Dupa ce orezul a absorbit vinul, adaugam apa fierbinte sau supa si un praf de sare. lasam sa fiarba la foc mic cc15 min. Gustam orezul sa vedem daca este fiert.

Luam orezul dupa foc si adaugam parmezanul amestecam si punem capacul, il lasam 2 min acoperit, o sa aiba o textura cremoasa.

Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics