30 dec. 2014
Carnati 2014 :)
Se toaca carnea sau se cumpara deja tocata. Se pune intr-un castron mare, se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine. Se pune peste carne toate condimentele si se amesteca bine cu mana. Se gusta din cand in cand din carne, pentru a nu se sara foarte tare. Daca se doreste sa iasa mai condimentati se adauga si o lingura de boia iute.Formam o chifteluta si o prajim,sa vedem daca ii mai trebuie ceva compozitiei. Se lasa sa se intrepatrunda aromele de seara pana dimineata.
A doua zi, se spala matele, si se umple. Carnatii formati se lasa la uscat pe balcon, sau se pun la afumat,pana capata o culoare rosiatica.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Gnocchi : 1 ou,faina, cartofi, 2 linguri parmezan, sare, piper Spălați bine cartofii. Puneți-i într-o oală cu apă rece și acoperiți oala ...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu