13 mar. 2016

Biscuiti fragezi

150g Unt, 225g faina, 1oua, jum plic praf copt, extract vanilie, 75g zahar pudra sau sirop artar, bombonele, fructe confiate.., coaja lamaie.

Untul lasat la temp.camerei se amesteca cu zaharul sau siropul de artar, se adauga oul si extractul de vanilie si se amesteca pana se omogenizeaza. Se cerne faina care se amesteca cu praful de copt si o turnam peste compozitie. Tocam marunt visine din compot,merisoare si radem putina coaja de lamaie ( puteti inlocui fructele cu ce va place) .Se formeaza bilute si se aseaza in tava cu hartie de copt, se preseaza cu o lingurita. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 * pentru cc 15min ( raman moi la suprafata dar cand se racesc isi schimba textura)
#daca aluatul este moale cum am patit si eu puneti-l pt 1h la frigider, untul se va intari si aluatul va deveni usor de modelat.
Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics