16 mar. 2016

Chec pufos

  • 4lg ulei
  • 4 oua
  • 1cana faina
  • 1cana zahar
  • 1/2 plic praf copt
  • 1 fiola esenta rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 nuci
  • 1 lingurita coaja lamaie
  • 1 praf de sare
  • cacao

Separam albusurile si le batem spuma, dupa presaram zaharul in ploaie, galbenusurile le amestecam cu uleiul, zaharul vanilat, esenta, coaja lamaie si praful de sare. Incorporam cu o lingura albusul cu galbenusul de jos in sus, oprim aluat sa il amestecam cu cacao. Ungem tava si punem hartia de copt, aluatul il turnam in tava dupa presaram miez de nuca, care a fost taiat in prealabil. Dam la cuptorul preincalzil, la 160^, facem testul cu scobitoarea.



Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics